Какво да сготвим с пилешко за вечеря

вход през zajenata.bg
214690
Пилешко със зеленчуци

Пилешко със зеленчуци

250 в зелен фасул
сол
по 2 червени, зелени и жълти чушки
4 чаени лъжички краве масло
1/2 супена лъжица сушен розмарин
черен пипер
4 парчета пилешко филе
2 супени лъжици олио
2 клонки магданоз

1. Нарязваме фасула на парчета, варим го във вода 10-15 мин и след това го отцеждаме в гевгир.
2. Махаме кожата на чушките, нарязваме ги на кубчета, разделяме ги по цвят и отделно от всеки цвят правим пюре, добавяйки по 1 чаена лъжичка краве масло и малко розмарин. Подправяме със сол и черен пипер.
3. Запържваме пилешкото филе в олио до образуването на коричка и поръсваме със сол и черен пипер. Изваждаме го от тигана и правим нарези по диагонал.
4. Запържваме фасула в останалото краве масло. Измиваме магданоза и отделяме листата. Месото се поднася с пюре от чушки и фасул. Украсяваме с листа магданоз.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft