Каква е трапезата на Йордановден, Богоявление – 6 януари

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Постни пълнени чушки за Йордановден
270641

Постни пълнени чушки за Йордановден

Постни пълнени чушки за Йордановден

ПРОДУКТИ:
1000 грчервени чушки
250 грориз
150 грморкови
80 грлук кромид стар
50 грстафиди
1/2 вр.копър пресен

ПРИГОТВЯНЕ:
1. Нарежете лука наситно и го запържете в 100 милилитра олио до получаване на златист цвят
2. Добавете ориза и ситно настърганите моркови
3. Запържете, докато оризът станепрозрачен
4. Прибавете 3 чаени лъжички вегета и 1 чаена чаша вода
5. Варете, докато оризът поеме водата
6. Добавете копър, нарязан наситно и стафидите
7. С тази смес напълнете чушките
8. Наредете ги в тава и залейте с 2 чаени чаши вода
9. Печете в загрята фурна на 200 градуса, докато оризът набъбне.

1 2 3 4
5
6 7
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft