5 Март 2012
233383
Ябълкова пита
Ябълков сладкиш от бутер тесто
Английски Ябълков пай
Двуцветен сладкиш с ябълки
Ванилов сладкиш с ябълки
Ябълков сладкиш със сметана
Ябълков пай
Ябълков щрудел
Ябълков сладкиш
Запечени ябълки
Ябълков сладкиш със сметана
500 г бутер тесто
400 г течна сметана
5 бр. яйца
5 с.л. захар
4-5 бр. ябълки
Ябълките се обелват, изчистват се от семките и се нарязват на тънки резени. Намокряме продълговата тава и разстиламе тестото. Върху тестото нареждаме един до друг резените от ябълките. Смесват се с леко разбиване яйцата, захарта и сметаната и заливаме ябълките. Печем в умерена фурна. След като изстине се нарязва и се сервира с кафе.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари