Рецепти с агнешко за Великден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Агнешки шишчета на Великден
178190

Агнешки шишчета на Великден

600 г агнешко месо, нарязано на кубчета
8 малки глави лук
дребни гъби
сол, черен пипер
3 с.л. масло, разтопено
резенчета лимон

Главите лук се нарязват на половини. Поръсете месото със солта и пипера и го нанижете на шишчета, като редувате парче месо, 1/2 глава лук, отново месо, гъба и т.н. Намажете шишчето с разтопено масло и изпечете на силно загрята скара. Поднесете с резен лимон и зелена салата.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft