12 Април 2012
178170
Великденско агне с дреболии
Печено агнешко бутче с коняк
Великденско задушено агнешко
Агнешки котлети с кашкавал
Пълнено агнешко бутче за трапезата на Великден
Мариновани котлети за Великден
Великденски агнешки пържоли на грил
Агнешки котлети с вино за Великден
Великденски агнешки кебап
Мариновани агнешки котлети
Агнешки шишчета на Великден
Великденски агнешки кебап
1 кг агнешко месо
15 стръка пресен лук
4 люти чушки
4 бр. домати
1/2 връзка магданоз
джоджен
сол
черен пипер
1/2 ч.ч. бяло вино
За заливката:
3 бр. яйца
1 и 1/2 ч.ч. прясно мляко
Месото се нарязва на хапки и се пържи. Прибавят се всички продукти без виното, налива се 1/2 ч.ч. вода и се оставя да ври. Когато ястието е почти готово се добавя виното и отново се оставя да ври за малко. Пресипва се в тава и се залива с разбитите с мляко яйца и се запича в силна фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари