Рецепти с агнешко за Великден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Великденски агнешки кебап
178170

Великденски агнешки кебап

1 кг агнешко месо
15 стръка пресен лук
4 люти чушки
4 бр. домати
1/2 връзка магданоз
джоджен
сол
черен пипер
1/2 ч.ч. бяло вино
За заливката:
3 бр. яйца
1 и 1/2 ч.ч. прясно мляко

Месото се нарязва на хапки и се пържи. Прибавят се всички продукти без виното, налива се 1/2 ч.ч. вода и се оставя да ври. Когато ястието е почти готово се добавя виното и отново се оставя да ври за малко. Пресипва се в тава и се залива с разбитите с мляко яйца и се запича в силна фурна.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft