12 Април 2012
178170
Великденско агне с дреболии
Печено агнешко бутче с коняк
Великденско задушено агнешко
Агнешки котлети с кашкавал
Пълнено агнешко бутче за трапезата на Великден
Мариновани котлети за Великден
Великденски агнешки пържоли на грил
Агнешки котлети с вино за Великден
Великденски агнешки кебап
Мариновани агнешки котлети
Агнешки шишчета на Великден
Агнешки шишчета на Великден
600 г агнешко месо, нарязано на кубчета
8 малки глави лук
дребни гъби
сол, черен пипер
3 с.л. масло, разтопено
резенчета лимон
Главите лук се нарязват на половини. Поръсете месото със солта и пипера и го нанижете на шишчета, като редувате парче месо, 1/2 глава лук, отново месо, гъба и т.н. Намажете шишчето с разтопено масло и изпечете на силно загрята скара. Поднесете с резен лимон и зелена салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари