Рецепти с агнешко за Великден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Агнешки котлети с кашкавал
178170

Агнешки котлети с кашкавал

1 кг агнешки котлети
черен пипер, сол
250 г кашкавал
3-4 бр. яйца
галета
олио за пържене
125 г масло

Начукваме котлетите, посоляваме ги със сол и черен пипер и ги оставяме 1-2 часа в хладилник. Намазваме ги с разтопено масло, потапяме ги в ситно настърган кашкавал. Веднага след това ги топим в разбитите яйца, после отново в кашкавал и накрая в галета. Пържим ги в обилно количество олио.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft