12 Април 2012
178170
Великденско агне с дреболии
Печено агнешко бутче с коняк
Великденско задушено агнешко
Агнешки котлети с кашкавал
Пълнено агнешко бутче за трапезата на Великден
Мариновани котлети за Великден
Великденски агнешки пържоли на грил
Агнешки котлети с вино за Великден
Великденски агнешки кебап
Мариновани агнешки котлети
Агнешки шишчета на Великден
Печено агнешко бутче с коняк
1 бр. агнешко бутче
5 връзки пресен лук
1 връзка пресен чесън
1 кг картофи
магданоз
4 бр. домати
сол, черен пипер
олио
4 с.л. коняк
100 г масло
В дървен сахан поставяте ситно нарязания магданоз и смачкан чесън и на тънка струя прибавяте олио. Разбивате добре. С тази смес мажете бутчето. Слагате го в тава. Около него редите картофите, нарязани на колелца, и нарязания лук. Посолявате на вкус. Отгоре поръсвате с коняка и маслото. Пече се в умерена фурна. Накрая покривате бутчето с кръгчета домати и поръсвате с магданоз. Запичате съвсем малко.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари