Лесни пролетни ястия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Агнешко бутче със спанак
105191

Агнешко бутче със спанак

300 г спанак
магданоз
копър
1/4 пакетче краве масло
200 г гъби
1 глава кромид лук
2 с. л. галета

черен пипер на вкус
сол на вкус
4 сварени яйца
1 агнешко бутче
3-4 с. л. мазнина
1/2 ч. ч. бяло вино

 Зеленчуците се нарязват на ситно.
• В маслото се задушават гъбите и лукът, докато се изпари напълно водата.
• Прибавят се спанакът, магданозът, копърът, галетата, черният пипер и солта и се задушава още 5 минути.
• Бутчето се обезкостява много внимателно с остър нож без да се разкъсва.
• В него се слага плънката и нарязаните яйца.
• Отворът се зашива се с дебел конец.
• Агнешкото бутче се поставя се в алуминиево фолио, намазва се с мазнина, полива се с виното и фолиото се загъва.
• Пече се на умерена фурна (180 С).
• Конецът се маха и бутчето се нарязва на филии.
• Агнешкото бутче със спанак, гъби и варени яйца се поднася със зелена салата. 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft