4 Април 2012
105177
Спаначени сарми с варени яйца
Спаначена супа
Пюре от коприва
Агнешко печено магданозлия
Агнешко бутче със спанак
Агнешки кебап
Пролетен венец с кайма
Магданозена салата с варени яйца и лимон
Кюфтета от моркови
Крем супа от киселец
Зелена салата с домати, краставици, репички и яйца
Магданозена салата с варени яйца и лимон
1 връзка магданоз
1/2 връзка зелен лук
1 лимон
2-3 с. л. олио
2-3 твърдо сварени яйца
Лукът и магданозът се измиват.
• Подсушават се с кухненско руло.
• Нарязват се на много дребно.
• Прехвърлят се в купа.
• Посоляват се.
• Магданозът и лукът се оставят да престоят 10-15 минути.
• В това време лимонът се обелва, почиства от семките и нарязва на кубчета.
• Яйцата се нарязват на филийки или резени.
• Магданозът и лукът се поливат с олио и се разбъркват.
• Прехвърля се в чиния за сервиране.
• Отгоре се поръсва с лимона и яйцата.
• Магданозената салата с варени яйца и лимон се поднася веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари