Лесни пролетни ястия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Магданозена салата с варени яйца и лимон
105177

Магданозена салата с варени яйца и лимон

1 връзка магданоз
1/2 връзка зелен лук
1 лимон
2-3 с. л. олио
2-3 твърдо сварени яйца

 Лукът и магданозът се измиват.
• Подсушават се с кухненско руло.
• Нарязват се на много дребно.
• Прехвърлят се в купа.
• Посоляват се.
• Магданозът и лукът се оставят да престоят 10-15 минути.
• В това време лимонът се обелва, почиства от семките и нарязва на кубчета.
• Яйцата се нарязват на филийки или резени.
• Магданозът и лукът се поливат с олио и се разбъркват.
• Прехвърля се в чиния за сервиране.
• Отгоре се поръсва с лимона и яйцата.
• Магданозената салата с варени яйца и лимон се поднася веднага.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft