4 Април 2012
105177
Спаначени сарми с варени яйца
Спаначена супа
Пюре от коприва
Агнешко печено магданозлия
Агнешко бутче със спанак
Агнешки кебап
Пролетен венец с кайма
Магданозена салата с варени яйца и лимон
Кюфтета от моркови
Крем супа от киселец
Зелена салата с домати, краставици, репички и яйца
Агнешки кебап
2 кг агнешко месо от плешка
олио или масло
1 с. л. универсална подправка
300 г гъби
червен пипер
1 връзка зелен лук
1 връзка магданоз
1/2 връзка копър
черен пипер на вкус
• Месото се нарязва на хапки и се изпържва в сгорещената мазнина.
• Щом се зачерви, се овкусява с половината универсална подправка и се изважда в чиния.
• В същата мазнина се задушават и нарязаните на шайби гъби, след което се връща месото.
• Слага се червеният пипер и малко топла вода и продължава да се задушава.
• Когато месото и гъбите са готови, прибавят се ситно нарязаният лук, магданозът, копърът, черният пипер и останалата универсална подправка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари