4 Април 2012
105191
Спаначени сарми с варени яйца
Спаначена супа
Пюре от коприва
Агнешко печено магданозлия
Агнешко бутче със спанак
Агнешки кебап
Пролетен венец с кайма
Магданозена салата с варени яйца и лимон
Кюфтета от моркови
Крем супа от киселец
Зелена салата с домати, краставици, репички и яйца
Агнешко печено магданозлия
1 кг агнешко месо от плешката или бутчето
сол
червен пипер
2 връзки пресен лук
3 връзки магданоз
3 с. л. олио
• Измива се месото и се слага да се полусвари с малко вода.
• Като възври, се посолява.
• След като поомекне, се изважда, слага се в тавичка, поръсва се с червен пипер и се прибавят ситно нарязаните лук и магданоз.
• Залива се с бульона от месото, опитва се на сол, полива се олио.
• Агнешко печено магданозлия се пече в умерена фурна (180 С), докато месото се зачерви, а сосът се сгъсти до каша.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари