19 Януари 2012
1296802
Бирена крем супа с леща
Руло за спешен случай
Черен боб със зелен грах
Печурки “Марина”
Доматена тортиля
Печени крилца
Наденица в соев сос и мед
Крилца със соев сос
Гренадир с домати и моцарела
Ястребово гнездо
Бутер лодки с домати, гъби и моцарела
Броколи в млечен сос
Американски сандвич с яйце и боб
Омлет с тофу
Лучена каша
Панирано филе от бяла риба
Бирена крем супа с леща
Продукти:
* 1 ч.ч. червена леща
* 1 глава лук
* 1 к.ч. морков
* 50 г крутони
* 25 г бадеми
* 1 ч.ч. бира
* сол
* черен пипер
* 3 скилидки чесън
Време за приготвяне:
20 минути
Рецепта за Бирена крем супа с леща:
Лещата (1 ч.ч.), лукът (1 глава) и морковът (1 к.ч.) се сваряват и пасират. Към полученото пюре се прибавят подправките и бирата (1 ч.ч.), и супата се вари още 5 минути. Поднася се гореща с крутони и филирани бадеми.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари