Какво да сготвим набързо за вечеря

вход през zajenata.bg
1296785

Омлет с тофу

Продукти:
* 2 яйца
* 6 с.л. царевично брашно
* 1 щип. сода за хляб
* 1 щип. сол
* 1/2 к.ч. кисело мляко
* 50 листа коприва
* 100 г тофу
* черен пипер

Време за приготвяне:
15 минути

Рецепта за Омлет с тофу :

Яйцата (2 бр) се разбиват на пяна със солта (1 щип.). Прибавят се царевичното брашно (6 с.л.), киселото мляко (1/2 к.ч.), разбито със содата за хляб (1 щип.) и се разбива. Тази смес се изсипва с нагорещен тиган с незалепващо покритие. Докато се пече от долната страна, върху горната се нареждат копривените листа (50 листа), предварително попарени. Тофуто (100 г) се настъргва на ситното ренде и се разполага отгоре. Поръсва се с черен пипер. Тиганът се премества в загрята фурна и се допича на горен реотан

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
14
15 16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft