Какво да сготвим набързо за вечеря

вход през zajenata.bg
1296820

Черен боб със зелен грах

Продукти:
* 400 г черен боб
* 250 г зелен грах
* 2 глава лук
* 2 морков
* 2 домат
* 4 скилидки чесън
* магданоз
* копър
* 1 с.л. олио
* сол

Време за приготвяне:
20 минути


Рецепта за Черен боб със зелен грах:

Лукът (2 глава) се нарязва на ситно и се задушава в горещото олио. Прибавя се ситно нарязаният морков и задушаването продължава до неговото омекване. Слагат се бобът (400 г) и грахът (250 г). Налива се вода и се вари 5 минути. Прибавя се ситно нарязаният домат и варенето продължава до пълна готовност. Ястието се овкусява със счукан чесън (4 скилидки) и ситно нарязан магданоз и копър.
 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft