19 Януари 2012
1296785
Бирена крем супа с леща
Руло за спешен случай
Черен боб със зелен грах
Печурки “Марина”
Доматена тортиля
Печени крилца
Наденица в соев сос и мед
Крилца със соев сос
Гренадир с домати и моцарела
Ястребово гнездо
Бутер лодки с домати, гъби и моцарела
Броколи в млечен сос
Американски сандвич с яйце и боб
Омлет с тофу
Лучена каша
Панирано филе от бяла риба
Печурки “Марина”
Продукти:
* 1 кг печурки
* 1 глава лук
* 4 стръка пресен лук
* 1 стрък пресен чесън
* магданоз
* копър
* 1 морков
* 1 к.ч. сметана
* сол
* черен пипер
* 50 г масло
Време за приготвяне:
20 минути
Рецепта за Печурки “Марина”:
Гъбите (1 кг) се нарязват на полумесеци, а пънчетата им - на колелца. Старият лук (1 глава), пресният лук (4 стръка) и пресният чесън (1 стрък), както и зелените подправки, се нарязват на ситно. Морковът се настъргва на средното ренде. Всичко се смесва и задушава под капак в горещо масло. Щом омекнат гъбите, се посолява и подправя с черен пипер. Добавя се сметаната (1 к.ч.) и ястието ври още 2-3 минути на тих огън. Поднася се горещо, гарнирано с варени броколи.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари