Лесни гювечета със свинско

вход през zajenata.bg
495874

Богати гювечета рецепта

по 3-4 кебапчета на порция , 500 гр крехко свинско месо, 500 гр гъби, 2 глави кромид лук, 1 шепа бамя, 1/2 китка магданоз, няколко стръка джоджен, 2 зрели домата, към 1/2 чаена чаша олио, 1 чаена лъжичка червен пипер, черен пипер и сол на вкус.

Приготвяне:
Изпичаме кебапчетата на скара, сваряваме в подсолена вода нарязаното н а парчета свинско месо . Задушаваме гъбите в половината мазнина, а в останалата запържваме ситно нарязания лук. Поръсваме го с червения пипер. Във всяко гювече редим по 3-4 кебапчета, 3-4 късчета варено месо, 2-3 супени лъжици варени гъби. Посипваме със запържения лук и ситно нарязания магданоз и джоджен. Добавяме по 5-6 попарени с вряла вода бами. Заливаме с бульона от вареното месо и прихлупваме с 1-2 кръгчета от добре узрелите домати. Слагаме капачетата и печем на умерена фурна.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft