Лесни гювечета със свинско

вход през zajenata.bg
495870

Свинско с чушки в гювече

50 гр свинско месо , нарязно на кубчета, 100 гр мас, 250 гр чушки трушия, нарязани на ивички, 700 гр наситнен праз, 1 с.л. червен пипер, 5 разбити яйца, сол на вкус

Приготвяне:
Кубчетата свинско месо се запържват в свинската мас и се изваждат. Чушките се задушават и се добавя празът. Задушава се до омекване. Поръсва се със сол и червен пипер. Месото се връща обратно и се задушава, докато стане готово. Залива се с яйцата и къкри 3 минути. Сервира се веднага.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft