26 Март 2013
495870
Свинско с домати в гювечета
Бързи гювечета със свинско
Свинско с чушки в гювече
Бързи и лесни гювечета сас свинско
Богати гювечета рецепта
Гювечета със свинско по пернишки
Гювечета с кайма и прясно мляко
Гювечета със свинско и подправки
Гювечета със свинско и гъби
Свинско с чушки в гювече
50 гр свинско месо , нарязно на кубчета, 100 гр мас, 250 гр чушки трушия, нарязани на ивички, 700 гр наситнен праз, 1 с.л. червен пипер, 5 разбити яйца, сол на вкус
Приготвяне:
Кубчетата свинско месо се запържват в свинската мас и се изваждат. Чушките се задушават и се добавя празът. Задушава се до омекване. Поръсва се със сол и червен пипер. Месото се връща обратно и се задушава, докато стане готово. Залива се с яйцата и къкри 3 минути. Сервира се веднага.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари