Лесни гювечета със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бързи и лесни гювечета сас свинско
495876

Бързи и лесни гювечета сас свинско

400 гр свинско месо , червено вино, лук нарязан на филийки, сол, червен пипер, чубрица, копър, олио.

Приготвяне:
Свинското месо се маринова в червеното вино 3 часа. Реже се на кубчета и се смесва с лука. Прибавят се сол, червен пипер и чубрица. Разпределя се в намазаните съдчета. Изпича се при температура 180 градуса. Сервират се поръсени с много копър.

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft