26 Март 2013
496086
Свинско с домати в гювечета
Бързи гювечета със свинско
Свинско с чушки в гювече
Бързи и лесни гювечета сас свинско
Богати гювечета рецепта
Гювечета със свинско по пернишки
Гювечета с кайма и прясно мляко
Гювечета със свинско и подправки
Гювечета със свинско и гъби
Свинско с домати в гювечета
свинско месо - 1 кг., лук - 500 гр., домати - 300 мл., магданоз - 1 връзка, червен пипер - 1 с.л., чубрица, черен пипер, олио, бяло вино - 6 к.ч.
В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите.
Ври около 10 минути, след което се прибавят черния пипер и чубрицата и. Сместа се разпределя в гювечетата.
Слагаме във всяко гювече по 1 к.ч.вино и запичаме във фурната на 180 градуса.
При поднасяне поръсваме обилно с магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари