Лесни гювечета със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювечета със свинско по пернишки
495934

Гювечета със свинско по пернишки

За 5 порции:850 гр свинско месо ,100 гр свинска мас,50 гр сланина,900 гр картофи,300 гр кисело зеле-листа,150 мл зелев сок,50 гр чеснов лук,червен пипер,ким,сол.

Приготвяне:
Нарязаното на едри късчета месо се посолява,поръсва се с ким и се оставя да престои половин час.Сланината нарязана на парчета се поставя в тенджера и се покрива с част от зелевите листа.Върху тях се слагат месото,нарязаните на кръгчета картофи,скилидки чесън и маста.Ястието се поръсва със сол,червен пипер и се покрива с останалите зеливи листа,залива се със зелевия сок,захлупва се и се задушава във фурна.

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft