26 Март 2013
495870
Свинско с домати в гювечета
Бързи гювечета със свинско
Свинско с чушки в гювече
Бързи и лесни гювечета сас свинско
Богати гювечета рецепта
Гювечета със свинско по пернишки
Гювечета с кайма и прясно мляко
Гювечета със свинско и подправки
Гювечета със свинско и гъби
Гювечета със свинско и гъби
Продукти за 4 гювечета: 400 г свинско месо , 300 г гъби, 2 глави лук, 1/2 пакетче краве масло, 150 г настърган кашкавал, черен пипер, сол
Приготвяне:
Измитите и нарязани гъби се задушават с маслото в тиган. Добавят се нарязаният лук и месото, нарязано на хапки. Разбърква се добре, прибавят се подправките и сместа се раз¬пределя в гювечетата. Пекат се в умерена фурна. Преди сер¬виране се поръсват с настъргания кашкавал.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари