Лесни гювечета със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювечета със свинско и подправки
495934

Гювечета със свинско и подправки

Продукти за 4 гювечета : 800 а крехко свинско месо , 125 г краве масло, 50 г кашкавал, 8 неголеми глави лук, 4 пиперки, 4 яйца, 8 чаени лъжички горчица, 1/2 чаена лъжичка кимион, червен пипер, черен пипер, магданоз, сол

Приготвяне:
Месото се нарязва на парченца като за кебап, поръсва се със сол, черен пипер, ситно нарязания лук и магданоз. Прибавят се ситно нарязаните пиперки, горчицата, счуканият кимион и всичко се разбърква много добре. Сместа се оставя на хладно 5-6 часа, след което се разпределя с маслото в гювечетата. Поставят се капачетата или се покрива с алуми¬ниево фолио и се запичат. Преди да се извади ястието от фурната, всяко гювече се залива с по 1 разбито яйце и се по¬ръсва с настъргания кашкавал и с червен пипер. Допича се окончателно. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft