26 Март 2013
495878
Свинско с домати в гювечета
Бързи гювечета със свинско
Свинско с чушки в гювече
Бързи и лесни гювечета сас свинско
Богати гювечета рецепта
Гювечета със свинско по пернишки
Гювечета с кайма и прясно мляко
Гювечета със свинско и подправки
Гювечета със свинско и гъби
Бързи и лесни гювечета сас свинско
400 гр свинско месо , червено вино, лук нарязан на филийки, сол, червен пипер, чубрица, копър, олио.
Приготвяне:
Свинското месо се маринова в червеното вино 3 часа. Реже се на кубчета и се смесва с лука. Прибавят се сол, червен пипер и чубрица. Разпределя се в намазаните съдчета. Изпича се при температура 180 градуса. Сервират се поръсени с много копър.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари