Лесна домашна пърленка рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вкусна пърленка с кайма, колбас и топено сирене
1763667

Вкусна пърленка с кайма, колбас и топено сирене

2 ч.л. сол
1 ч.л. захар
1/2 кубче мая за хляб
1 кг брашно
Плънка по избор, например:
сирене с яйце
кайма с лук и подправки
колбас
топено сирене

От солта, захарта, маята, брашното и 300 мл хладка вода се замесва тесто като за хляб - може да се използва и готово. Разделя се на 10 малки питки, които се оставят да втасат. След това се разточват до дебелина 0.5 см, намазват се с маргарин (ако в плънката няма мазнина) и се поставя плънката, сгъват се на 2 и хубаво се притискат в краищата. Пекат се директно върху дъното на фурната, което леко е поръсено с брашно, на 150 градуса. С плънката може да се импровизира според вкуса.

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft