Лесна домашна пърленка рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пърленка със кисело мляко и сирене
1763662
Пърленка със кисело мляко и сирене

Пърленка със кисело мляко и сирене

1 бр. яйце
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода за хляб
брашно колкото поеме
50 г кашкавал
50 г сирене
50 г масло на парченца

Замесва се меко тесто от киселото мляко със содата, яйцето и брашното и се оставя за 30 минути да втаса. От него се взема парче, колкото юмрук и върху домакинско фолио намазано с олио, се разточва много тънка кръгла кора, върху нея се наръсва сирене, кашкавал и масло. Поставя се в фурната само с фолиото без тава за печене. Готова е, когато се зачерви леко кашкавала. След като се извади внимателно се отлепва фолиото и се сервира докато е топла.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft