5 Февруари 2012
142156
Греяно вино по Френски
Говежди пържоли по Френски
Грах по Френски
Зелена салата с Френски сос
Омлет по Френски в микровълнова
Картофи по Френски
Пилешко бон филе по Френски
Салата по френски в коктейлни чаши
Френски сос за телешко месо
Месо по Френски
Френски палачинки с шоколад
Френски кроасани
Френски пудинг Карамел
Френски десерт Clafoutis
Говежди пържоли по Френски
4 бр. пържоли от говеждо филе
олио
черен пипер
сол
Начин на приготвяне
По правило се приготвят по две пържоли за една порция. Три дни преди приготвяне пържолите се начукват леко, поръсват се с черен пипер, завързват се с бял конец, намазват се с олио и се оставят да отлежат. Пържолите се изпичат на грил или в съд с олио, отстраняват се конците и се поднасят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари