5 Февруари 2012
142135
Греяно вино по Френски
Говежди пържоли по Френски
Грах по Френски
Зелена салата с Френски сос
Омлет по Френски в микровълнова
Картофи по Френски
Пилешко бон филе по Френски
Салата по френски в коктейлни чаши
Френски сос за телешко месо
Месо по Френски
Френски палачинки с шоколад
Френски кроасани
Френски пудинг Карамел
Френски десерт Clafoutis
Месо по Френски
свинско месо
лук
300 г кашкавал
200-300 г майонеза
сол и черен пипер
картофи
150 г царевица от консерва
магданоз за украса
Месото се нарязва на хапки и се изпържва. Картофите се сваряват, обелват и нарязват на кубчета. Тавичка се намазва с малко олио, слагат се картофите, върху тях месото, овкусено с малко сол и пипер, върху месото нарязан на шайби лук (без да се раздробява), настъргва се кашкавала, върху него се намазва майонезата и се запича във фурната. Като се извади се гарнира с царевицата и магданоза.
Може да не се слагат картофи, или пък да се сложат малко гъби.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари