5 Февруари 2012
142135
Греяно вино по Френски
Говежди пържоли по Френски
Грах по Френски
Зелена салата с Френски сос
Омлет по Френски в микровълнова
Картофи по Френски
Пилешко бон филе по Френски
Салата по френски в коктейлни чаши
Френски сос за телешко месо
Месо по Френски
Френски палачинки с шоколад
Френски кроасани
Френски пудинг Карамел
Френски десерт Clafoutis
Зелена салата с Френски сос
1 бр. голяма зелена салата или китайско зеле
1 с.л. (10 мл) лимонов сок
сол
щипка червен пипер
щипка черен пипер
1 ч.л. (5 г) захар
3 с.л. (30 мл) растително масло
1 бр. яйце
1 стрък пресен лук
1-2 стръка магданоз
1 ч.л. горчица
1 скилидка чесън
Начин на приготвяне
Измитата салата се изтръсква добре, по нея не трябва да има вода. Блюдо се натърква с чесъна и в него се поставят листата от салатата. Нарязаното варено яйце се подрежда върху салатата. Разбъркват се лимоновият сок със сол, червеният пипер, черният пипер, захарта, растителното масло и горчицата след което сосът се изсипва върху салатата. Поръсва се с нарязаните на ситно лук и магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари