5 Февруари 2012
142135
Греяно вино по Френски
Говежди пържоли по Френски
Грах по Френски
Зелена салата с Френски сос
Омлет по Френски в микровълнова
Картофи по Френски
Пилешко бон филе по Френски
Салата по френски в коктейлни чаши
Френски сос за телешко месо
Месо по Френски
Френски палачинки с шоколад
Френски кроасани
Френски пудинг Карамел
Френски десерт Clafoutis
Картофи по Френски
800 г картофи
500 мл кондензирано мляко или сметана
щипка индийско орехче
200 г сирене Пармезан или кашкавал
мащерка
сол
черен пипер
Начин на приготвяне
Картофите се нарязват на шайби и се сваряват. Поставят се в тава и се заливат с кондензираното мляко, в което са сложени щипка индийско орехче, настъргано сирене Пармезан, мащерка, сол и черен пипер на вкус. Пече се при 210 С за 20-30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари