5 Февруари 2012
142135
Греяно вино по Френски
Говежди пържоли по Френски
Грах по Френски
Зелена салата с Френски сос
Омлет по Френски в микровълнова
Картофи по Френски
Пилешко бон филе по Френски
Салата по френски в коктейлни чаши
Френски сос за телешко месо
Месо по Френски
Френски палачинки с шоколад
Френски кроасани
Френски пудинг Карамел
Френски десерт Clafoutis
Греяно вино по Френски
1.5 л червено вино
1 ч.ч. сок от касис
1 с.л. настъргана кора от лимон
1 с.л. настъргана кора от портокал
2 пръчици канела
5 карамфилчета
5 цели шушулки кардамом
6 зърна бахар (или 1/2 ч.л. смлян)
1 ч.л. индийско орехче
Начин на приготвяне
Всички продукти се смесват в голяма тенджера и се слагат на умерен котлон докато сместа започне да къкри, огънят се намалява и се оставя за 20-30 минути, без да завира. Прецежда се и се сервира горещо. Може да се гарнира с резенчета лимон и пръчици канела.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари