Ястия от Френската кухня

вход през zajenata.bg
142135

Греяно вино по Френски

1.5 л червено вино
1 ч.ч. сок от касис
1 с.л. настъргана кора от лимон
1 с.л. настъргана кора от портокал
2 пръчици канела
5 карамфилчета
5 цели шушулки кардамом
6 зърна бахар (или 1/2 ч.л. смлян)
1 ч.л. индийско орехче

Начин на приготвяне
Всички продукти се смесват в голяма тенджера и се слагат на умерен котлон докато сместа започне да къкри, огънят се намалява и се оставя за 20-30 минути, без да завира. Прецежда се и се сервира горещо. Може да се гарнира с резенчета лимон и пръчици канела.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft