5 Февруари 2012
142135
Греяно вино по Френски
Говежди пържоли по Френски
Грах по Френски
Зелена салата с Френски сос
Омлет по Френски в микровълнова
Картофи по Френски
Пилешко бон филе по Френски
Салата по френски в коктейлни чаши
Френски сос за телешко месо
Месо по Френски
Френски палачинки с шоколад
Френски кроасани
Френски пудинг Карамел
Френски десерт Clafoutis
Грах по Френски
500 г пресен грах
12 много малки глави кромид лук
2-3 с.л. масло
1 ч.л. (5 г) брашно
сол
щипка захар
магданоз
Начин на приготвяне
Почистеният лук се задушава до омекване в половината масло и малко вода. Грахът се изсипва, разклаща се и 10 минути се оставя да се задуши. Отгоре се поръсва брашно и леко се разбърква. Зеленчукът се подправя със сол и захар и се оставя да поври на слаб огън. Прибавя се ситно нарязан магданоз. Най-накрая върху граха се слагат парченца от останалото масло и се оставя да се разтопи. Сервира се веднага
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари