Ястия от Френската кухня

вход през zajenata.bg
142135

Грах по Френски

500 г пресен грах
12 много малки глави кромид лук
2-3 с.л. масло
1 ч.л. (5 г) брашно
сол
щипка захар
магданоз

Начин на приготвяне
Почистеният лук се задушава до омекване в половината масло и малко вода. Грахът се изсипва, разклаща се и 10 минути се оставя да се задуши. Отгоре се поръсва брашно и леко се разбърква. Зеленчукът се подправя със сол и захар и се оставя да поври на слаб огън. Прибавя се ситно нарязан магданоз. Най-накрая върху граха се слагат парченца от останалото масло и се оставя да се разтопи. Сервира се веднага

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft