5 Февруари 2012
142135
Греяно вино по Френски
Говежди пържоли по Френски
Грах по Френски
Зелена салата с Френски сос
Омлет по Френски в микровълнова
Картофи по Френски
Пилешко бон филе по Френски
Салата по френски в коктейлни чаши
Френски сос за телешко месо
Месо по Френски
Френски палачинки с шоколад
Френски кроасани
Френски пудинг Карамел
Френски десерт Clafoutis
Омлет по Френски в микровълнова
8 бр. яйца
100 г шунка
1 с.л. прясно мляко
1 с.л. брашно
6 с.л. масло
4 стръка магданоз
сол
Начин на приготвяне
Разбийте жълтъците с брашното, което сте размили предварително в млякото. Разбийте белтъците на сняг и ги съединете с жълтъчената смес. Разделете сместа на четири части и печете в чинии като поръсите с магданоза и шунката нарязани на ситно.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари