19 Януари 2012
1296883
Бирена крем супа с леща
Руло за спешен случай
Черен боб със зелен грах
Печурки “Марина”
Доматена тортиля
Печени крилца
Наденица в соев сос и мед
Крилца със соев сос
Гренадир с домати и моцарела
Ястребово гнездо
Бутер лодки с домати, гъби и моцарела
Броколи в млечен сос
Американски сандвич с яйце и боб
Омлет с тофу
Лучена каша
Панирано филе от бяла риба
Гренадир с домати и моцарела
Продукти:
* 300 г бяла риба (гренадир)
* 2 с.л. олио
* 2 домат
* 100 г моцарела
* 1 с.л. брашно
* 1 с.л. галета
* 1 белтък
* За дресинга
* 10 г спанак
* 10 г босилек
* 2 с.л. зехтин
* 1/2 ч.л. сусамово олио
* сол
Време за приготвяне:
15 минути
Рецепта за Гренадир с домати и моцарела:
Рибата (300 г), нарязана на шайби, се топи в белтък и в смес от брашно (1 с.л.), галета (1 с.л.) и сол. Пържи се в предварително сгорещеното олио до златисто. Доматът се нарязва на средно дебели шайби. Шайбите и моцарелата (100 г), нарязана на триъгълници, се нареждат в кръг със застъпване в порционна чиния. Поливат се с дресинга. По средата на чинията се слага рибата и се украсява с перца зелен лук.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари