Пролетни ястия със спанак и коприва

вход през zajenata.bg
259692

Дип от спанак и Пармезан

* 1 ч. л. зехтин
* 3 скилидки чесън
* 225 г пресен спанак
* 1/2 връзка босилек
* 84 г крема сирене
*


1/8 ч. л. смлян черен пипер
75 г кисело мляко
28 г настърган Пармезан
Приготвяне:

• В голям тиган се загрява зехтинът и се запържва за 1 минута накълцаният чесън.
• Прибавя се почистеният спанак.
• Задушава се 3 минути.
• Спанакът се отцежда и се изстисква добре.
• В блендер се поставят спанакът, листата босилек, крема сиренето и смленият черен пипер.
• Съставките се разбиват на гладко пюре.
• Прехвърлят се в купа и се прибавя киселото мляко и Пармезан.
• Разбъркват се и се покриват.
• Дипът от спанак и Пармезан се охлажда най-малко 30 минути в хладилник.
• Подходящ е за зеленчуци, пити и крекери.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft