Пролетни ястия със спанак и коприва

вход през zajenata.bg
259650

Омлет с коприва

* шепа листа от коприва


1 яйце
1 с. л. прясно мляко
50 г сирене
сол
2 с. л. зехтин
Приготвяне:

• Измитите листа от коприва се нарязват на ситно.
• Разбива се яйцето с млякото, натрошеното сирене и сол на вкус.
• В загрятия зехтин се запържват листата от коприва и се сипва омлетената смес.
• Омлетът с коприва се пържи до златисто.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft