18 Март 2012
259650
Супа от коприва с мляко
Салата от спанак и коприва
Салата от коприва
Пюре от коприва
Супа от коприва
Омлет с коприва
Баница със спанак и сирене
Спаначена супа с макарони
Пай от спанак
Дип от спанак и Пармезан
Спаначена супа
Песто със спанак и босилек
Салата от спанак и боб
Пюре от спанак
Спаначена супа
* 250 г консервиран бял боб
* 500 г пресен спанак
* 500 мл вода
* 3 скилидки чесън
* 2 с. л. зехтин
* 2 с. л. олио
* сол
* смлян черен пипер
Приготвяне:
• Спанакът се измива и се подсушава.
• Сварява се в подсолена вода за 5 минути и се отцежда.
• В суха тенджера се сгорещява зехтинът и се запържва нарязаният на филийки чесън до златист цвят.
• Прибавя се свареният спанак и се разбърква.
• Сипват се 2 с. л. олио и се прибавя отцеденият боб и 500 мл вода.
• Супата се довежда до кипване и се прехвърля в блендер.
• Пасира се, връща се на котлона и се загрява.
• Супата от спанак се сервира, като по желание се поръсва с препечен бекон, настърган кашкавал или нарязани на кубчета домати.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари