18 Март 2012
259650
Супа от коприва с мляко
Салата от спанак и коприва
Салата от коприва
Пюре от коприва
Супа от коприва
Омлет с коприва
Баница със спанак и сирене
Спаначена супа с макарони
Пай от спанак
Дип от спанак и Пармезан
Спаначена супа
Песто със спанак и босилек
Салата от спанак и боб
Пюре от спанак
Пай от спанак
* 3 ч. ч. настъргано сирене
* 3 ч. ч. настърган кашкавал
* 2 ч. ч. извара
* 6 с. л. брашно
* 1 средно голяма нарязана глава кромид лук
6 с. л. разтопен маргарин
6 яйца
2 ч. ч. замразен спанак
Приготвяне:
• Смесват се сиренето, кашкавалът и изварата.
• Прибавя се брашното.
• Задушват се лукът в микровълнова фурна и се прибавят към сирената.
• Прибавят се яйцата, маргаринът и спанакът, размразен и нарязан на дребно.
• Разбърква се добре.
• Сместа се изсипва в намазана с олио тавичка с размери 18 на 30 см.
• Соленият пай от сирене и спанак се пече при 180 С за около 60-80 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари