Пролетни ястия със спанак и коприва

вход през zajenata.bg
259650

Пай от спанак

* 3 ч. ч. настъргано сирене
* 3 ч. ч. настърган кашкавал
* 2 ч. ч. извара
* 6 с. л. брашно
* 1 средно голяма нарязана глава кромид лук


6 с. л. разтопен маргарин
6 яйца
2 ч. ч. замразен спанак
Приготвяне:

• Смесват се сиренето, кашкавалът и изварата.
• Прибавя се брашното.
• Задушват се лукът в микровълнова фурна и се прибавят към сирената.
• Прибавят се яйцата, маргаринът и спанакът, размразен и нарязан на дребно.
• Разбърква се добре.
• Сместа се изсипва в намазана с олио тавичка с размери 18 на 30 см.
• Соленият пай от сирене и спанак се пече при 180 С за около 60-80 минути.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft