Пролетни ястия със спанак и коприва

вход през zajenata.bg
259650

Супа от коприва с мляко

* 2-3 шепи коприва


1 ч. ч. прясно мляко
3 стръка зелен лук
олио
1 к. ч. ориз
1/2 връзка магданоз
100 г настъргано сирене
сол
Приготвяне:

• Лукът и копривата се почистват, измиват се и се нарязват на ситно.
• Поставят се в дълбока тенджера на огъня, заедно с щипка сол, олио и 1 чаша вода.
• Задушават се на умерен огън, докато омекнат.
• Добавят се прясното мляко и 3 чаши вода.
• Щом супата заври се прибавя оризът.
• Ври на тих огън до готовност.
• Накрая се наръсва със ситно нарязания магданоз и сиренето.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft