1 Февруари 2012
789522
Как се правят Задушени гъби
Как се прави Зелен фасул със сметана
Как се прави Вегетариански шницел
Домати с яйца на фурна
Как се прави Паниран кашкавал
Как се приготвят Картофени лодки
Картофи и ориз в гърне
Как се приготвят Варено-пържени картофи
Ориз със зеленчуци
Как се приготвя Фондю
Картофени кюфтета
Запечен кашкавал
Картофи в сос
Печен омлет
Как се прави Омлет
Запечен кашкавал
Необходими продукти:
300г. кашкавал
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 с.л. брашно
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Разбиват се яйцата слага се брашното бърка се леко изсипва се млякото и настъргания кашкавал,черния пипер и солта. Обърква се и се изсипва в на маслена тавичка поръсена с брашно. Запича се до зачервяване.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари