Лесни рецепти за ястия без месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как се прави Зелен фасул със сметана
789603
Как се прави Зелен фасул със сметана

Как се прави Зелен фасул със сметана

Порции: 4
Необходими продукти:

500 г. зелен фасул
50 г. масло
1 с.л. брашно
1 малка глава лук
1 с.л. наситнен копър
1 с.л. наситнен магданоз
2 с.л. доматен сос
1 к.ч. заквасена сметана
500 г зеленчуков бульон
сол
Начин на приготвяне:

Почистения, измит и нарязан фасул задушаваме в малко вода и сол до омекване. В тенджера на умерен огън, слагаме маслото и ситно нарязания лук, разбъркваме и слагаме брашното разбъркваме и изсипваме бульона, добавяме сварения фасул, копъра, магданоза бъркаме и добавяме разбитата сметана. Оставяме да поври малко като постоянно бъркаме.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft