1 Февруари 2012
789506
Как се правят Задушени гъби
Как се прави Зелен фасул със сметана
Как се прави Вегетариански шницел
Домати с яйца на фурна
Как се прави Паниран кашкавал
Как се приготвят Картофени лодки
Картофи и ориз в гърне
Как се приготвят Варено-пържени картофи
Ориз със зеленчуци
Как се приготвя Фондю
Картофени кюфтета
Запечен кашкавал
Картофи в сос
Печен омлет
Как се прави Омлет
Как се прави Паниран кашкавал
Необходими продукти:
400гр. кашкавал
1 яйце
1 пакетче картофено пюре на прах
олио/зехтин
Начин на приготвяне:
Кашкавалът се нарязва на плочки с дебелина около 1-1,5см. Всяка плочка се овалва първо в разбитото яйце, после в картофеното пюре на прах и се запържва от двете страни в тиган с предварително нагрята мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари