Лесни рецепти за ястия без месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как се прави Вегетариански шницел
789506

Как се прави Вегетариански шницел

Порции: 4
Необходими продукти:

100г. мазнина
600г. картофи
120г. мляко
4 яйца
40г. брашно
40г. лук
60г. галета
40г. сирене или кашкавал
сол
магданоз
черен пипер
Начин на приготвяне:

Картофите се сваряват, прекарват се през преса и се смесват със сиренето, настъргания кашкавал, лука и подправките. От омесеното тесто се прави шницел, който се панира в брашно, яйце, галета и пак яйце. Пържи се в гореща мазнина и се поднася топъл. Същият вегетариански шницел може да се приготви и от изпържена палачинка, в която се слагат изпърженият лук и стритите зеленчуци. Палачинката се сгъва на две, панира се с брашно, яйца и галета. Поднася се топла веднага след изпържването.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft