1 Февруари 2012
789506
Как се правят Задушени гъби
Как се прави Зелен фасул със сметана
Как се прави Вегетариански шницел
Домати с яйца на фурна
Как се прави Паниран кашкавал
Как се приготвят Картофени лодки
Картофи и ориз в гърне
Как се приготвят Варено-пържени картофи
Ориз със зеленчуци
Как се приготвя Фондю
Картофени кюфтета
Запечен кашкавал
Картофи в сос
Печен омлет
Как се прави Омлет
Печен омлет
Необходими продукти:
3 яйца
25г. бекон(шунка,салам)
25г. кашкавал
25г. топено сирене(пушено сирене)
25г. масло
половин червена чушка
2 стръка магданоз
1 с.л. вода
сол
черен пипер
лист алуминиево фолио
Начин на приготвяне:
Яйцата се разбиват малко с вода. Загряваме маслото в тефлонов тиган и изсипваме яйцата,посоляваме. Обръщаме омлета да се изпържи и от другата страна. Изважда ме омлета в/у фолиото и редим бекона на парченца,кашкавала,сиренето на парченца нарязани,чушката на тънки ивички,магданоза на ситно и поръсваме с черен пипер.
Правим роло и завиваме стегнато с фолиото. Запичаме го десетина минути във фурната.
Сервира се със сос бешамел или с майонеза.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари