1 Февруари 2012
789506
Как се правят Задушени гъби
Как се прави Зелен фасул със сметана
Как се прави Вегетариански шницел
Домати с яйца на фурна
Как се прави Паниран кашкавал
Как се приготвят Картофени лодки
Картофи и ориз в гърне
Как се приготвят Варено-пържени картофи
Ориз със зеленчуци
Как се приготвя Фондю
Картофени кюфтета
Запечен кашкавал
Картофи в сос
Печен омлет
Как се прави Омлет
Как се правят Задушени гъби
Порции: 4
Необходими продукти:
500 измити и почистени гъби
60 г. масло
сол
магданоз
Начин на приготвяне:
В затопленото масло слагаме нарязаните гъби (ако са много малки може да не ги режете) посоляваме и слагаме капака. Задушаваме докато водата се изпари, като от време на време разбъркваме.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари