Рецепти за ястия с праскови

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Индийско ястие с праскови и пъпеш
112870

Индийско ястие с праскови и пъпеш

700 гпъпеш
500 гпраскови
400 гзахар
200 с.л.оцет
60 мллимонов сок
15 гджинджифил
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Обелете пъпешите и прасковите. Отстранете костилките и семената
2. Нарежете ги на кубчета. Сложете всички продукти в тенджера
3. След като кипнат, варете 20 минути на тих огън
4. След това исипете готовото чатни в стерилизирани буркани с винтови капачки
5. Обърнете ги надолу и ги оставете да престоят така 20 минути
6. Може да ги съхранявате 1 месец в хладилник.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft