Рецепти за ястия с праскови

вход през zajenata.bg
112862

Прасковен сладолед

300 гпраскови
75 гзахар
20 гбадеми
250 млсметана течна
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Пасирайте сварените и добре омекнали праскови
2. Прибавете към тях захарта и бъркайте, докато се разтопи
3. Добавете нарязаните надребно бадеми
4. Разбийте сметаната ия прибавете към горната смес
5. Разбъркайте и сложете в камерата на хладилника, докато се стегне.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft