Торта с праскови
2 бр.блатове за торта
600 гванилов сладолед
50 гбадеми
1 бр.праскови
200 млсметана течна
50 гпудра захар
100 ггрозде
Подукти по желание:
50 г орехови ядки
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Покрийте вътрешността на кръгла форма за торта с прозрачно фолио
2. Оставете сладоледа леко да омекне на стайна температура
3. Сложете един блат на дъното на формата, изрежете, ако не съвпада с размера на формата
4. Поставете половината ванилов сладолед сладолед във формата
5. Отгоре сложете ядки и още един блат
6. Остатъка от сладоледа разпределете върху втория блат
7. Поставете във фризера да се втвърди
8. Измийте и подсушете плодовете
9. Нарежете на резенчета прасковата, разбийте сметаната, като я подсладите с пудра захар
10. Декорирайте с помощта на шприц средата и краищата на тортата с разбитата сметана
11. След това довършете декорацията с плодовете.