10 Септември 2012
112862
Бутерки с праскови
Конфитюр от праскови
Крем с праскови и орехи
Пай от праскови
Пълнени праскови с мед и орехи
Сладкиш от праскови
Сладкиш с праскови и бадеми
Прасковен сладолед
Торта с праскови
Индийско ястие с праскови и пъпеш
Индийско ястие с праскови и пъпеш
700 гпъпеш
500 гпраскови
400 гзахар
200 с.л.оцет
60 мллимонов сок
15 гджинджифил
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Обелете пъпешите и прасковите. Отстранете костилките и семената
2. Нарежете ги на кубчета. Сложете всички продукти в тенджера
3. След като кипнат, варете 20 минути на тих огън
4. След това исипете готовото чатни в стерилизирани буркани с винтови капачки
5. Обърнете ги надолу и ги оставете да престоят така 20 минути
6. Може да ги съхранявате 1 месец в хладилник.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари