Рецепти за ястия с праскови

вход през zajenata.bg
112887

Бутерки с праскови

1000 г праскови
180 г захар
1/2 пак.канела на прах
100 г орехови ядки
1 бр.яйца
20 г пудра захар
125 мл сметана течна
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Обелете прасковите, разполовете ги и им отстранете костилките
2. Нарежете корите на тестото на квадрати
3. Върху всеки квадрат сложете по една прасковена половинка
4. На мястото на костилките пъхнете по една орехова ядка
5. Посипете със захарта, смесена с канелата
6. Завийте прасковите, като съберете отгоре им четирите краища на всеки тестен квадрат
7. Намажете с разбитото яйце и посипете с малко пудра захар
8. Наредете опакованите праскови в изплакната с вода тава и ги изпечете
9. Когато станат готови, поръсете ги с още пудра захар. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft