10 Септември 2012
112887
Бутерки с праскови
Конфитюр от праскови
Крем с праскови и орехи
Пай от праскови
Пълнени праскови с мед и орехи
Сладкиш от праскови
Сладкиш с праскови и бадеми
Прасковен сладолед
Торта с праскови
Индийско ястие с праскови и пъпеш
Бутерки с праскови
1000 г праскови
180 г захар
1/2 пак.канела на прах
100 г орехови ядки
1 бр.яйца
20 г пудра захар
125 мл сметана течна
ПРИГОТВЯНЕ:
1. Обелете прасковите, разполовете ги и им отстранете костилките
2. Нарежете корите на тестото на квадрати
3. Върху всеки квадрат сложете по една прасковена половинка
4. На мястото на костилките пъхнете по една орехова ядка
5. Посипете със захарта, смесена с канелата
6. Завийте прасковите, като съберете отгоре им четирите краища на всеки тестен квадрат
7. Намажете с разбитото яйце и посипете с малко пудра захар
8. Наредете опакованите праскови в изплакната с вода тава и ги изпечете
9. Когато станат готови, поръсете ги с още пудра захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари